فرصت ها و چالش ها در کشاورزی هوشمند

فرصت ها و چالش ها در کشاورزی

فرصت ها و چالش ها در کشاورزی هوشمند

صنعت کشاورزی :

در سال‌های اخیر به طور تصاعدی رشد کرده است و پیش‌بینی می‌شود که در سال‌های آینده به تکامل خود ادامه دهد – به لطف امکانات کشاورزی هوشمند و بازاریابی ارائه شده توسط داده‌های بزرگ، فناوری‌های پیشرفته و ظهور اینترنت اشیا (IoT). از طریق تحقیقات پیش بینی تخمین زده شده است که تولید غذا در جهان تا سال 2050 باید 70 درصد افزایش یابد تا جمعیت پیش بینی شده 9.1 میلیارد نفر را تغذیه کند. به منظور افزایش تولید برای پاسخگویی به تقاضای رو به رشد مواد غذایی، برای کشاورزان ضروری است که کارآمدتر و مولدتر باشند، از این رو کشاورزی دقیق انجام شود و فرصت ها و چالش ها در کشاورزی مورد بررسی قرار میگیرند .

کشاورزی دقیق، با نام کشاورزی هوشمند، راه را برای کشاورزی پایدار هموار می کند. پایداری تولیدات کشاورزی به معنای تامین نیاز مردم با حفظ محیط زیست و افزایش رونق برای امروز و آینده است. همانطور که از نام آن پیداست، کشاورزی هوشمند طیف وسیعی از فناوری‌ها و ابزارها مانند GPS، سیستم‌های هدایت خودکار، پهپادها، حسگرهای راه دور، سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و قابلیت‌های اینترنت اشیاء را برای کنترل بهتر تولید محصول و بهبود قابلیت‌های نظارتی و نظارتی به کار می‌گیرد. بهره وری مزرعه با این حال، ساختن یک سیستم کشاورزی هوشمند و بررسی فرصت ها و چالش ها در کشاورزی هوشمند ممکن است به سادگی استقرار چند حسگر در این زمینه نباشد. اگرچه چندین مزیت مرتبط با کشاورزی دقیق وجود دارد، اما چالش‌های (فرصت ها و چالش ها در کشاورزی) خاصی را نیز برای کشاورزان و صاحبان مشاغل کشاورزی ایجاد می‌کند که باید برای اطمینان از کارایی بیشتر و حداکثر سودآوری بر آنها غلبه کرد.

کشاورزی در ایران

بیایید با جزئیات به این چالش ها نگاه کنیم. مسائل مربوط به:

  • پوشش شبکه و پهنای باند

از آنجایی که فناوری به پیشرفت خود ادامه می دهد و کلان داده ها و اینترنت اشیاء در حال تبدیل شدن به بخش مهمی از عملیات مزرعه است، دسترسی به یک اتصال اینترنتی قوی و بدون وقفه به یک چالش رایج به ویژه در مناطق روستایی تبدیل شده است. بیشتر روش‌های کشاورزی دقیق به اتصال اینترنتی قابل اعتماد – 4G یا بالاتر، برای کارآمد بودن و پردازش داده‌های به دست آمده نیاز دارند.

فقدان اتصال خوب یا عملکرد ضعیف شبکه و سرعت پهنای باند، مانعی برای پذیرش فناوری دیجیتال خواهد بود و رشد کشاورزی هوشمند و کشاورزی پایدار را کاهش می‌دهد. از آنجایی که بسیاری از ابزارهای کشاورزی دقیق مانند حسگرهای خاک، سیستم‌های نقشه‌برداری ماهواره‌ای و ابزارهای نظارتی برای ذخیره‌سازی، دسترسی و انتقال داده‌ها به خدمات ابری متکی هستند، محاسبات مبتنی بر ابر نیز باید به طور قابل توجهی در مناطق دورافتاده بهبود یابد. علاوه بر این، مزارع با درختان بلند، انبوه و/یا مناطق تپه‌ای نیز در دریافت سیگنال‌های GPS با مشکلاتی مواجه هستند که اجرای تکنیک‌های کشاورزی دقیق در چنین مکان‌هایی را دشوارتر می‌کند.

مدیریت هوشمند کشاورزی
مدیریت هوشمند کشاورزی با استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء به کمک سیستم های هوشمند در زمینه کشاورزی هوشمند برای سهولت در کار کشاورزان

مقالات شرکت پرتوتاپ رایان

  • مدیریت حجم داده ها

در حالی که داده‌ها نقش اجتناب‌ناپذیری در کشاورزی هوشمند بازی می‌کنند، مدیریت داده‌ها یک چالش مداوم برای بسیاری از کشاورزان و کسب‌وکارهای کشاورزی است. حتی یک مزرعه کوچک هزاران داده را جمع آوری و ذخیره می کند تا عملیات مرتبط و تصمیمات بازاریابی را اطلاع دهد. نظارت یا تجزیه و تحلیل آن صدها هزار نقطه داده به صورت روزانه/هفتگی، در کل فصول رشد تقریباً غیرممکن است. این مشکل در زمین‌های کشاورزی بزرگ و چند محصول که چندین فصل رشد (فرصت ها و چالش ها در کشاورزی) را شامل می‌شود، بزرگ‌تر می‌شود.

آنچه برای غلبه بر این چالش(فرصت ها و چالش ها در کشاورزی هوشمند) باید انجام شود، اتخاذ رویکردی هوشمندانه برای پردازش و مدیریت داده است. این امر مستلزم آن است که کشاورزان شناسایی کنند که کدام نقاط داده را باید به طور منظم ردیابی کنند و کدام داده ها را می توان تنها در فصول خاص برای تجزیه و تحلیل رها کرد. صنعت کشاورزی به سرعت در حال استفاده از داده های بزرگ است، اما برای تحقق کشاورزی دقیق موفق، کشاورزان باید بدانند که چه زمانی و چگونه از اطلاعات موجود ذخیره شده در پایگاه داده های کشاورزی خود استفاده کنند.

  • منحنی یادگیری شیب دار

کشاورزی دقیق می تواند شامل چهار مرحله باشد: جمع آوری داده ها، تفسیر، تجزیه و تحلیل و کنترل. برای استقرار و اجرای موفقیت‌آمیز یک سیستم کشاورزی هوشمند، باید فناوری‌های پیشرفته مختلفی را در این مراحل پیاده‌سازی کنید تا مزایای درک شده را تجربه کنید. با این حال، برای کشاورزان معمولی، راه‌اندازی معماری اینترنت اشیاء و سیستم‌های نظارت صحرایی لازم در مزارع خود، می‌تواند دشوار و سخت باشد.

مهم است که توجه داشته باشید که فضای اشتباه در راه اندازی کشاورزی هوشمند بسیار کم است و اجرا یا مدیریت ضعیف – مانند یک سنسور اشتباه قرار داده شده یا فراموش کردن خاموش کردن مخزن آبیاری، می تواند بر کارایی و تولید مزرعه شما تأثیر بگذارد. برای اطمینان از نتایج مطلوب از افزایش سودآوری، کاهش خطرات زیست‌محیطی و تولید بهتر محصول، کشاورزان باید قبل از اینکه واقعاً به استقرار و سایر موارد ادامه دهند، خود را به طور کامل با مفهوم کشاورزی دقیق و ابزارها/دستگاه‌های درگیر در سیستم آشنا کنند.

مراحل فقدان دانش نه تنها می تواند در پیاده سازی سیستم کشاورزی هوشمند با مشکل مواجه شود، بلکه هدر رفت هزینه و زمان شما را نیز به همراه خواهد داشت.

فرصت ها و چالش ها در کشاورزی هوشمند

اخبار شرکت پرتوتاپ رایان

[/col]
  • چرا کشاورزی دقیق برای کشاورزان اهمیت دارد؟

برای درک بهتر فرصت ها و چالش ها در کشاورزی با در دسترس بودن طیف وسیعی از فناوری‌ها و ابزارهای دیجیتال نوآورانه در بازار، پیروی از شیوه‌های سنتی و منسوخ که شامل بازرسی شخصی مزارع بزرگ و مدیریت انواع مختلف محصولات زراعی و تولید مواد غذایی است، منطقی نیست. ادغام داده ها، اتوماسیون و روش های هوشمند در کشاورزی به کشاورزان کمک می کند تا از مزارع خود مراقبت بهتری داشته باشند، خطرات را کاهش دهند، هزینه ها را کاهش دهند و سودآوری را افزایش دهند. پذیرش و اجرای موفقیت‌آمیز کشاورزی دقیق به محیط سالم‌تر، افزایش در دسترس بودن مواد غذایی کمک می‌کند و هزینه‌های غذا را برای مصرف‌کنندگان نهایی معقول نگه می‌دارد با استفاده از اجرای فرصت ها و چالش ها در کشاورزی .

در زیر چند فرصتی که در یک سیستم کشاورزی دقیق بهصنعت کشاورزی و کشاورزان ارائه می شود خلاصه می شود:

1 . بر سلامت مزرعه/محصول در زمان واقعی نظارت کنید و بیماری های محصول را قبل از ایجاد خسارت شناسایی کنید

2 . با بینش دقیق در مورد شرایط خاک و پیش بینی آب و هوا، آب را حفظ کنید

3 . عملیات های مختلف مزرعه مانند کاشت، برداشت و سمپاشی را برای کاهش مصرف منابع و هزینه های کلی به صورت خودکار انجام دهید.

4 .  نرخ تولید را به طور دقیق ارزیابی کنید

5 .  ردپای محیطی را کاهش دهید

6 . بهبود نظارت و مدیریت دام

کشاورزی مدرن چیست
کشاورزی مدرن چیست یا کشاورزی هوشمند چیست، با کمک گرفتن از سیستم های هوشمند بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء میتوان تبدیل شد و دست پیدا کرد به کشاورزی هوشمند یا کشاورزی مدرن
  • جمع بندی نهایی

ثابت شده است که کشاورزی دقیق بر پایه فرصت ها و چالش ها در کشاورزی هوشمند در چند سال گذشته فرصت های(فرصت ها و چالش ها در کشاورزی هوشمند) تولید و رشد بهتری را برای کشاورزان فراهم می کند، اما نرخ پذیرش نسبتاً آهسته است. یکی از دلایلی که کشاورزان را از انجام کشاورزی هوشمند باز می دارد، کمبود دانش است، در KG2، ما هزاران اطلاعات را از کشاورزان دقیق موفق، کشاورزان، بازاریابان کشاورزی و متخصصان صنعت به دست می آوریم و ذخیره می کنیم، که به هدایت استراتژی های کشاورزی و بازاریابی مشتریان ما کمک می کند. از ایجاد یک استراتژی دیجیتال برای مشارکت حداکثری کشاورز گرفته تا بهبود فرآیند تصمیم‌گیری شما با تجزیه و تحلیل داده‌های ارزشمند، ما کشاورزی را برای کشاورزان و کسب‌وکارها یکپارچه و سودآور می‌کنیم.

محصولات شرکت دانش بنیان پرتوتاپ رایان

برای دریافت اطلاعات بیشتر وارد شوید و فرم های زیر را تکمیل بفرمایید

مشاوره

ورود بیشتر بدانید

آموزش

ورود بیشتر بدانید

اشتراک گذاری / مقالات و اخبار دیگر