فرآوری هوشمند آبزیان
فرآوری محصولات شیلاتی
1 – رعایت اصول بهداشتی
اطلاعات بیشتر2 – تغییر سبک زندگی مردم
اطلاعات بیشتر3 – تنوع زیاد محصولات فرآوری شده
اطلاعات بیشتر4 – سازگاری بیشتر با ذائقه
اطلاعات بیشتر5 – افزایش مصرف آبزیان
اطلاعات بیشترفرآوری محصولات شیلاتی
در سالهای اخیر، مصرف محصولات فرآوری شده (از جمله محصولات دریایی فرآوری شده) به دلایل مختلفی، افزایش یافته است. در ابتدا به بیان علت اهمیت بالای فرآوری مواد غذایی می پردازیم، و سپس به بررسی اهمیت فرآوری هوشمند آبزیان ( آبزی پروری هوشمند ) می پردازیم.
از جمله این دلایل اهمیت بالای فرآوری محصولات غذایی و من جمله محصولات دریایی، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1 – رعایت اصول بهداشتی:
محصولات فرآوری شده نسبت به محصولات خام یا محصولاتی که به شکل سنتی تولید می شوند، بهداشتی تر می باشند و در حقیقت، این امر یکی از برتری هایی است که محصولات فرآوری شده نسبت به محصولات خام دارند. برای مثال، می توان شیر پاستوریزه شده را با شیر فرآوری نشده قیاس کرد، مطمنا پاستوریزاسیون باعث از بین رفتن بسیاری از عوامل است که برای انسان بیماری های خطرناکی ایجاد می کنند. در رابطه با فرآوری محصولات شیلاتی، همواره باید بهداشت مواد غذایی مورد بازبینی قرار گیرد بنابراین بسیاری از بیماری های ناشی از آلودگی های موجود در محصول فرآوری نشده در طی فرآوری ماده غذایی بازبینی شده و از بین می رود. در ادامه بیان خواهیم کرد که فرآوری هوشمند آبزیان و اینترنت اشیاء می تواند به بازبینی بسیار دقیق و بالابردن کیفیت فرآوری محصولات شیلاتی (توسعه پایدار آبزی پروری)، کمک شایانی کند.
2 – تغییر سبک زندگی مردم:
امروزه زندگی شهری و مشغله زیاد مردم جامعه، باعث شده تمایل آنها نسبت به تهیه و استفاده از محصولات غذایی، من جمله محصولات دریایی به صورت فرآوری شده و آماده افزایش یابد.
3 – تنوع زیاد محصولات فرآوری شده:
به کمک فرآوری محصولات، می توان عمر مواد غذایی را تا حدودی افزایش داد، به همین منظور می توان محصولاتی با تنوع بیشتر تولید کرد. به طور مثال، در قدیم که فرآوری در علم شیلات پیشرفته نبود، تنها افراد بومی سواحل می توانستند محصولات دریایی را مصرف کنند، و کسانی که در استان های مرکزی کشور زندگی می کردند، شاید در تمام طول عمر خود قادر به مصرف غذای دریایی نبودند، زیرا حمل و نقل پیشرفته و سریع وجود نداشت و از طرفی فساد پذیری محصولات دریایی بالا می باشد. ولی امروزه تمام افراد در هر جای کشور که باشند، می توانند به طور مثال میگوی جنوب ایران را مصرف کنند، که یکی از دلایل این امر، فرآوری میگو ها می باشد.
4 – سازگاری بیشتر با ذائقه:
همانطور که می دانید، شکلات یکی از محصولات محبوب بازار می باشد که به انواع طعم ها و شکل ها تولید شده و به فروش می رسد. پایه اصلی این محصول، کاکائو می باشد، ولی آیا می دانستید کاکائو به صورت طبیعی و فرآوری نشده به حدی تلخ است که کسی قادر به مصرف آن نیست؟ مثال دیگری که می شود از این امر زد، محصولات شیلاتی می باشند. بسیاری از مردم به دلیل تنفر از بوی محصولات دریایی، آنها را مصرف نمی کنند و درنتیجه از خواص متعددی که این محصولات برای سلامت جسم و روان دارد، بهره ای نمی برند. در فرآوری محصولات شیلاتی بسیاری از مواد موجود در غذای دریایی که برای مصرف کنندگان نامطبوع است، با روش های مختلف فرآوری مواد غذایی حذف می شوند و در نتیجه، مصرف آنها برای همه امکان پذیر می شود.
5 – افزایش مصرف آبزیان:
در خصوص فرآوری محصولات شیلاتی، به دلایلی که در بالا گفته شد، فرآوری مواد غذایی دریایی می تواند کمک شایانی به افزایش مصرف سرانه غذای دریایی در کشور کند و محصولات دریایی به این ترتیب می توانند جایگزین فست فود ها و گوشت قرمز شوند. فست فود های گوشت قرمز، ضررهای بسیاری را برای سلامت انسان متحمل هستند. بنابراین بسیاری از مردم ترجیح می دهند که محصولات دریایی فرآوری شده مانند سوسیس ماهی، برگر میگو و ماهی، ناگت میگو و ماهی و دیگر محصولات را جایگزین گوشت قرمز کنند.
جدید ترین مقالات / اخبار مرتبط
فرآوری هوشمند آبزیان
اکنون با دانستن اهمیت فراوان فرآوری محصولات شیلاتی و محصولات دریایی فرآوری شده، به بیان اهمیت فرآوری هوشمند آبزیان با به کار گیری اینترنت اشیاء می پردازیم.
1 – بهداشت مواد غذایی:
یکی از عواملی که باعث برتری کارخانه های مختلف فرآوری محصولات شیلاتی نسبت به یکدیگر می شود، برتری آنها در رعایت بهداشت مواد غذایی می باشد. یکی از راه های افزایش مواد غذایی، نظارت دائم بر عوامل موثر در بهداشت مواد غذایی به کمک فرآوری هوشمند آبزیان می باشد، چرا که نظارت شبانه روزی و دقیق از جمله کارهایی است که از توانایی های انسان خارج است، مگر اینکه بتواند از مواردی مانند اینترنت اشیاء کمک گیرد (اینترنت اشیاء در زمینه شیلات می تواند به این صورت عمل کند که پرورش دهنده در هر نقطه ای از کشور باشد و بتواند به بررسی و تجزیه و تحلیل مزرعه بپردازد). دوربین های هوشمند(مدیریت هوشمند مزرعه آبزی پروری) می توانند از جمله عواملی باشند که به بررسی دقیق کارخانه می پردازند و می توانند علاوه بر نظارت، نقاط ضعف کارخانه و کارکنان را نیز شناسایی کرده و به برطرف کردن آنها کمک شایانی کنند. دوربین های هوشمند در حقیقت می توانند یکی از فاکتورهای فرآوری هوشمند آبزیان و اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی باشد. از طرف دیگر، تعداد کارکنان کمتر، رعایت بهداشت مواد غذایی و مدیریت کارخانه را آسان تر می کند و با فرآوری هوشمند آبزیان، می توان تعداد کارکنان را کمتر کرده و پروتکل های بهداشتی را با نظارت از طریق اینترنت اشیاء، آسان تر به مرحله اجرا درآورد.
2 – کیفیت بالاتر محصولات اولیه:
در بسیاری از موارد و به خصوص در ارتباط با فرآوری محصولات شیلاتی، محصولات دریایی خام فرآوری دچار افت کیفیت می شوند. برای مثال در زمینه فرآوری میگو، مشکلی که برای بسیاری از کارخانه ها پیش می آید به این خاطر است که پرورش دهنده میگو از روش های صید صحیح از مزرعه پرورشی آگاهی درستی نداشته و درنتیجه میگوهای صید شده از نظر سلامت ظاهری دچار مشکلاتی مانند کنده شدن بخش هایی از بدن و زخم های روی سطح بدن می شوند که این امر باعث کاهش شدید بازارپسندی آنها می گردد. همچنین صید میگو باید در زمان مناسبی صورت پذیرد تا میگو ها از اندازه و کیفیت مناسبی برخوردار باشند، وغذادهی به میگوها باید از مدتی قبل از صید آنها متوقف گردد، ولی بسیاری از پرورش دهندگان میگو در محاسبه این زمان دچار خطای عمدی یا سهوی می شوند. بسیاری از آنها این تصور را دارند که هر چه غذادهی را به میزان طولانی تری ادامه دهند، میگوی پرورشی اندازه بزرگتری خواهد داشت که این تصور کاملا نادرست می باشد. همینطور از حداقل سه روز قبل باید بسیاری از پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب بررسی شده و کیفیت ها حتما در سطح استاندارد نگه داشته شوند که این امر با فرآوری هوشمند آبزیان ، هوشمند سازی آبزی پروری و اینترنت اشیاء به سادگی میسر می شود.
بسیاری از پرورش دهندگان از کیفیت های لازم برای فرآوری محصولات شیلاتی و محصولات دریایی اطلاعی ندارند و بنابراین باعث کاهش کیفتیت میگو و ماهی و سایر غذاهای دریایی می شوند که قرار است فرآوری روی آنها صورت گیرد. برای حل این مشکلات، فرآوری هوشمند آبزیان باید حتی قبل از مرحله فرآوری باشد و اینترنت اشیاء باید در مرحله پرورش قرار گیرد.
3 – مجهز شدن کارخانه های فرآوری محصولات شیلاتی:
یکی از دلایل عمده شکست صنعت فرآوری کشور، کمبود تجهیزات در کارخانه های فرآوری می باشد. همچنین دانش فنی در بیشتر کارخانه های فرآوری محصولات شیلاتی کشور بسیار پایین می باشد. مکانیزاسیون و هوشمند سازی و دانش فنی لازم از عوامل الزامی برای پدیدار شدن امکان رقابت در بازارهای جهانی می باشد و در حقیقت فرآوری هوشمند آبزیان و استفاده از اینترنت اشیاء می تواند کلید موفقیت صنعت فرآوری در این زمینه باشد.
گذشته
اطلاعات 10 سال گذشته باغ شما در اختیار شماست و می توانید براحتی و به تفکیک روز و ماه و سال وضعیت باغ را مقایسه نمایید . و ار نتایج تصمیمات گذشته خود و بررسی میزان تاثیرات آن مطلع شوید .
حال
تصمیمات به موقع و دقیق و مدیریت کارکنان فرصتی است که امروز در اختیار باغ شما قرار گرفته است و کنترل همه چیز در دست شماست . این مدیریت نوین هزینه های باغ شما را بشدت کاهش می دهد
آینده
با آگاهی از وضعیت آب و هوایی، می توانید خسارات ناشی از بلایای طبیعی را مدیریت نمایید، سیل و سیلاب و طوفان و تگرک و غیره دیگر شما را غافل گیر نخواهد کرد و به باغ شما آسیب بسیار کمتری می رساند
کارشناسان فروش ما
در اسرع وقت با شما تماس میگیرند و راهنمایی های لازم جهت خرید، ادامه سفارش و پرداخت را در اختیار شما قرار میدهند .
1 روی دکمه ورود کلیک کنید
2 فرم را تکمیل کنید
3 منتظر تماس همکاران ما باشید